Årets mest eksklusive biltur

Jens P. Christensen, Agderposten Medier
Gjett om deltagerne i årets xDrive Roadshow var skikkelig gira etter 17 mils kveldstur i de råeste og dyreste BMW-modellene! En eksklusiv og vellykket utflukt for både de inviterte «testkjørerne» og vertskapet.

Bavaria Arendal har skapt en populær tradisjon ved å invitere kunder og potensielle kunder til å prøve de kuleste og råeste BMW-modellene, og de utvalgte er ikke vonde å be!
–Denne gangen hadde vi 17 biler til disposisjon og hadde to kveldsarrangementer. Roadshowene er svært populære, og vi er derfor veldig bevisste på at vi lar flest mulig av kundene får sjansen til å bli med, slik at det blir nye deltagere hver gang, sier salgssjef Glenn Taraldsen, som er veldig fornøyd med årets utflukter – som foregikk i strålende vær og med perfekte kjøreforhold.

Fikk kjøre alle bilene
–Vi legger det opp slik at alle deltagerne får prøvekjøre alle de forskjellige modellene i løpet av den 17 mil lange ruten. Første del av turen gikk fra vårt anlegg på Stoa til Evje og derfra mot Iveland og tilbake via Froland til utgangspunktet. Underveis ble det mange stopp med bilbytte, og stemningen var veldig god hele tiden. Det var tydelig at deltagerne trivdes, sier han
Roadshowet iscenesettes av Bavaria-forhandlerne for at kundene skal oppleve hvorfor BMW med xDrive er et av Norges aller mest solgte bilmerker med firehjulsdrift.
«BMWs intelligente firehjulsdriftsystem gir et perfekt veigrep ved å fordele drivkraften mellom alle fire hjul. Uansett om du kjører i krappe svinger, sterke stigninger eller på glatt føre, gir BMW xDrive optimalt veigrep slik at du kan utnytte bilens krefter og dynamikk fullt ut og nyte kjøreglede», påpeker Bavaria.
Alle modellene i roadshowet er alle utstyrt med BMW Connected Drive som kombinerer ulike elementer fra nettjenester, førerassistanse og løsninger for integrering av mobile enheter. Resultatet er en enestående form for mobilitet, med mer komfort, mer infotainment og mer sikkerhet.

Toppmodeller
Og bilene som deltagerne fikk prøve var virkelig plukket fra øverste hylle.
– Vi hadde bl.a. med nye BMW 740Le xDrive iPerformance, ladbar hybrid som er noe av de flotteste og mest avanserte vi kan levere. Et annet eksempel var BMW X4 M40i med 360 hk motor, en helt rå bil. For ikke å snakke om BMW M3 i8, den kanskje gjeveste ladbare hybriden i sportsklassen, sier Taraldsen, som naturligvis kunne la oppglødde kunder (og potensielle kunder) prøve X5 og X6, så vel som 330d og 440i for å nevne enda flere i en enestående samlingen langs landeveien.

Biler for 20 millioner
Med så mange eksklusive biler i samlet felt ble det også betydelige verdier rullende langs Setesdals-veien.
–Vi hadde nok biler til en samlet verdi på over 20 millioner på tur, bekrefter Taraldsen, som omtaler XDrive Roadshow som viktig merkevarebygging.
– Vi tror dette er en veldig god måte å markedsføre våre produkter på. Det er noe spesielt for kundene å få prøve bilene skikkelig. Tidligere har vi hatt salg av biler som direkte kan knyttes til roadshowet, og vi håper og tror at årets deltagere også har fått så gode opplevelser og de velger BMW neste gang, sier han.
Glenn Taraldsen kan for øvrig bekrefte at deltagerne på årets mest eksklusive biltur klarte å beherske seg bak rattet i de rå bilene.
– Naturligvis er vi veldig påpasselige med å gi gode råd om kjøringen på forhånd. Blant annet advarer vi mot forkjøringer, for høy fart og selvsagt uforsvarlig kjøring. Det er lett å skjønne at folk blir litt ekstra gira i en sånn bil, men det gjelder å holde seg i skinnet, sier han.