Fleksibel og romslig Opel

Hans Vidar Levinsen, Agderposten
Enten familien er stor og ønsker mange seter og god plass, eller bedriften trenger en bil til å frakte gjester med på VIP-måten er den nye Opel Zafira Life noe man må sjekke ut. I 2021 kommer den også som elbil.

Nye Opel Zafira Life kan man få i tre ulike lengder fra 4,6 til 5,3 meter, og med mange ulike muligheter når det gjelder konfigurasjon av seter, fra 5-9 seter.

Man kan også få den med 4x4 system fra Dangel, og det gir en heftig god fremkommelighet, selv på steder der «ingen kunne tru at nokon kunne bu».

Presselansering i Frankfurt
Bilene vi fikk teste hadde den sterke 177hk dieselmotoren og automatgir. En kort med 5 seter og et helt enormt bagasjerom, og en lang med et oppsett for setene med 7 seter i en 2+2+3 seter løsning.

Bilene var også meget godt utstyrt, og hadde for eksempel elektrisk åpning av de to sidedørene til baksetene, noe man fort blir veldig glad i om man noen gang har hatt med noen i baksetet som ikke nødvendigvis tenker så mye før de smeller opp døra på en parkeringsplass.

Gode skinnseter på alle plasser hadde bilene også, så man satt svært så komfortabelt både foran og bak her. Selv i kort versjon er bagasjeplassen helt enorm når man har 5 seter i bruk, og det er ikke vanskelig å se for seg at en slik bagasjeplass er attraktiv for barnefamilier som skal på reise.

Dieselmotoren med 177hk er sterk og komfortabel, og etter kjøring på Autobahn og småveier merker man at det virkelig er gjort mye med støydempingen her for å gi bilen mer personbilkomfort enn varebilen gir. Det er så man får lyst til å dra på langtur nedover Europa med familien.

Opel hadde ordnet en ganske ekstrem terrengløype, så man kunne få teste Opel Zafira Life med 4x4 fra Dangel, og du skal ha ganske ekstreme utfordringer for å ikke komme fram med dette systemet.

Snart i butikken
-Prisene er ikke ute på Opel sine nettsider enda, og dermed ikke offisielle, men vi vil ikke bli ekstremt overrasket om prisen starter et eller annet sted like i overkant av
500 000, sier Frode Braatlund.

-Med Opel Zafira Life kan man velge flere ulike lengder på bilen, og mange ulike setekonfigurasjoner, så her kan alle få dekket sine transportbehov på en god måte.

-At Opel Zafira Life kommer som elbil i 2021 tror vi mange familier og bedrifter vil sette stor pris på, for så store elbiler er det ikke mange av på markedet.