Fremkommelighet betyr alt

Linda Marie Anderstrøm, Agderposten Medier
Mange kjenner til historien om jenta som startet opp sin egen bedrift som blikkenslager etter endt læretid. I det som er et relativt mannsdominert yrke skiller blikkenslager Elisabeth Heien seg ut, men også firmabilene hun kjører i forbindelse med sine mange jobboppdrag bidrar til at folk legger merke til bedriften hennes.

Velger Volkswagen
Det at firmabilene til Elisabeth er rosa sørger definitivt for mye oppmerksomhet, men mange biter seg nok også merke i at samtlige av bilene i blikkenslagerfirmaet er av samme merke – Volkswagen.

Og at de fire rosa Volkswagen firmabilene får en del oppmerksomhet ute på veiene er det ingen tvil om, slår hun fast.

- Den første rosa bilen folierte jeg selv, det var en del frustrasjon underveis, men det gikk. Nå kan jeg ikke kjøre på butikken med firmabil uten å få kommentarer. Det er mange som stopper meg og har spørsmål. Jeg er veldig glad for det, det er så gøy med de som kommer og kommenterer at de liker det jeg gjør, sier Elisabeth.
Joachim Høst er salgssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy på Gromstad Auto, og slik han ser der er det klart at valget måtte falle på Volkswagen da Elisabeth skulle anskaffe firmabiler.

- De rosa bilene til Elisabeth er jo utvilsomt et blikkfang, de får oppmerksomhet, og gjør at folk legger merke til firmanavnet hennes. Det er kjempelurt, bilene kan jo ikke bli mer synlige. At hun utelukkende har valgt Volkswagen som kjøretøy til sin bedrift er vi hos Gromstad Auto veldig glade for, forteller Joachim.

Biler som tar seg fram uansett
Elisabeth er svært fornøyd med samarbeidet hun opplever hos Gromstad Auto, og er det behov for service eller annen oppfølging av en av hennes flere Volkswagen-er er det aldri problematisk å få hjelp. For Elisabeth betyr det nemlig alt at bilene hun bruker faktisk holder seg på veien.

- Jeg har hatt mange ulike biler, men Volkswagen skiller seg ut. De er solide på nyttekjøretøy, og min erfaring er det er en veldig trygg bil, både med tanke på driftssikkerhet og fremkommelighet. Vi har mange kunder langt ute i distriktene, og god drift for oss betyr at vi er avhengig av å komme frem til alle jobbene, forteller Elisabeth.

Å komme seg fram i tide kan være spesielt utfordrende på vinteren, med føreforhold som snø, is og slaps. Som bedriftseier er vissheten om at enhver forsinkelse koster penger alltid tilstede.

- Med Volkswagen tar jeg meg gjennom alt og kommer fram. Det er godt å slippe å forholde seg til bekymring for føre og værforhold når vi skal på jobb på vinteren, beskriver Elisabeth.

Joachim skyter inn at 4-motion systemet til VW er et anerkjent firehjulssystem som fungerer svært godt, spesielt på krevende føre og underlag.

- Volkswagen 4MOTION firehjulstrekk er et smart valg. Det gjør at du kan ta deg frem i ulendt terreng uansett underlag, året rundt. Systemet forskyver kraft der det er behov, og er svært driftssikkert. 4MOTION er et kjent system for kundene som gjør at mange velger det gang på gang.

Sømløst bilhold
Gromstad Auto har som mål å tilby de beste løsningen på driftssikkerhet og kvalitet for firmakundene, og de strekker seg langt for å skreddersy løsninger for de ulike kundenes behov.

- Vi tar oss alltid god tid til behovsanalyse og tilpasser våre tilbud og anbefalinger spesifikt til førerne som kjøper eller leaser bil hos oss. Hva kunden jobber med, hva bilen skal brukes til, om den skal kjøres mye/lite, typiske kjøremønster, er viktige spørsmål i denne prosessen. At kunden får mulighet til å prøvekjøre er også viktig. Det er avgjørende at vi finner fram til biler som kunden faktisk kan trives med, og ha god nytte av over tid, forteller Joachim.

Elisabeth forteller at hun alltid har vært begeistret for Volkswagen som merke, og at da hun startet var drømmen å få råd til en Volkswagen Transporter:

- Transporteren er perfekt for meg i mitt yrke, jeg kan laste i alt det vi har behov for av materialer. Som bedriftseier mener jeg der er viktig at jeg signaliserer kvalitet i alt jeg gjør, og slik jeg ser det er det et kvalitetstegn og en trygghet for kundene mine at jeg velger Volkswagen, sier hun.

Den første Transporteren Elisabeth skaffet seg var gammel og velbrukt, og etter hvert oppstod en del problemer med bilen som ikke Elisabeth selv kunne hanskes med. Bilen hadde hun ikke kjøpt hos Gromstad Auto, men da hun oppsøkte dem for råd om bilen fikk hun straks hjelp allikevel, forteller hun:

- Jeg har ikke peiling på bil, og er kjempeglad for å bli så godt tatt imot hos Gromstad. Servicen og innstillingen til de har til oss kunder er helt fantastisk.

Spesialister på nyttekjøretøy
Som Aust-Agders største leverandør på nyttekjøretøy kjenner de ansatte hos Gromstad Auto godt til hva som kreves av innsats og kompetanse for å redusere ståtid på kundenes biler. Elisabeth er en av mange bedriftskunder som drar nytte av dette.

- Elisabeth er blikkenslager og er ekspert på sitt område, og vi hos Gromstad er eksperter på vårt. Vi tilbyr en full-pakke-løsning og kan hjelpe Elisabeth med sømløst bilhold, slår Joachim fast.

En ting er nemlig å selge bil, men å få hjelp med service og oppfølging med bilholdet i etterkant betyr også svært mye for kundene, og kanskje spesielt for bedriftskunder er dette et viktig aspekt.

- Vi på Gromstad Auto har vi egne mekanikere som kun tar seg av varebil. Vi har kompetanse på dette segmentet, og har forståelse for kundenes behov for å holde bilene på veien. Det forenkler bilholdet for kunden.

Og skulle det være behov for verkstedopphold for en lengre periode har Gromstad Auto løsninger for dette også.

- Vi tilbyr alltid lånebiler til nyttekjøretøykundene våre i tilfeller hvor deres biler har behov for et lengre opphold på verksted. På den måten bidrar vi til å begrense ståtid, og vi kan levere en svært pålitelig tjeneste, konkluderer Joachim.