Jubel for beste kundeservice

Av Jens P. Christensen, Agderposten Medier

Dette er IKKE olympisk seiersjubel. Det er en glad Audi-gjeng fra Arendal som feirer at de har Norges mest fornøyde kunder.


Det var ikke bare gullcapsene og de glitrende skjortene som ga assosiasjoner til ellevill olympiske seiersfest da Gromstad Auto ble tildelt CSS Award Audi for 2014. Prisen er den gjeveste i bransjen og er et bevis på at Audi-forhandleren i Arendal har de mest fornøyde kundene i lande blant de mellomstore og små forhanderne.
– Vi er naturligvis kjempestolte og det var veldig gøy at prisutdelingen skjedde med 450 Audi-kolleger fra hele Norge til stede, sier salgssjef Kai Sillerud.

Fokus på kundetilfredshet
– Kort sagt er prisen et svar på det vi gjør er riktig. Nå skal vi gjøre absolutt Alt vi kan for å forsvare trofeet i år, sier han.
Kundetilfredshet har maksimalt fokus i bilbransjen. Forhandlerne blir målt på det meste, fra totaltilfredshet med produktet, salgsopplevelsen av kjøp av ny eller brukt bil, gjentatte verkstedbesøk og såkalt exitintervju.
– Det fine med denne prisen er at den dekker alt innen begrepet kundetilfredshet, sier Sillerud, som bekrefter at stemningen var rimelig høy blant de elleve fra Gromstad Auto da vinnerne ble kåret.
– Alle kunder blir bedt om å være med på spørreunderskelsene, hvor de krysser av på en rekke spørsmål. «Sehr gut» er beste karakter – og vi må tydeligvis har fått mange av dem i år, sier han.

Suverent team
– Vi har høyt fokus på service i alle ledd, derfor er det spesielt tilfredsstillende at vi oppnår så gode resultater. Vi får gjennom året signaler om hvordan de gjør det, og vi visste at vi lå bra an. Men det var en kjempehyggelig overraskelse at vi gikk helt til topps, sier Audi-salgssjefen, som betegner dagens Audi-team hos Gromstad Auto som det beste noen sinne.
– Vi har et suverent team i skadeavdeling og verksted, og vi som selger bilene er hele tiden skjerpet på å gi kundene den beste oppfølging. Det er viktig at vi er gode sammen, derfor pisker vi hverandre litt i hele teamet, sier han
.
Nytt stort Audi-år
Sillerud vil for ordens skyld opplyse at sceneantrekket han og hans kolleger opptrådte i under prisutdelingen IKKE er normalt arbeidsantrekk hos Gromstad Auto.
Audi Norge inviterte nemlig til 80-talls party under samlingen på Golsfjellet, og vi følte oss riktig kule i sølvjakkene, smiler en fornøyd lagkaptein.
Han kan fryde seg over at Audi solgte flest biler i premiumklassen i Aust-Agder i fjor. Og han lover et heftig 2015 med lansering fem spennende nye Audi-modeller.