Ny daglig leder hos Autostrada Arendal

Hans Vidar Levinsen, Agderposten Medier

Espen Stiansen har mange år bak seg i bilbransjen, og ser det som en stor fordel at han startet som mekaniker og så gikk videre over i salg og senere over i ulike former for sjefsansvar før han nå blir ny daglig leder hos Autostrada Arendal.

Du har erfaring fra det meste innen bilbransjen?
- Ja, jeg startet som mekaniker, hos Gromstad Auto, og holdt på med det fram til 2005. Da startet jeg med bilsalg her i Arendal, så kom jeg over til Gumpens i Kristiansand i 2010 der jeg ble salgssjef, og nå har jeg kommet hjem igjen til Arendal, forteller Espen.

Du bor her i traktene?
- Ja, jeg bor mellom Grimstad og Arendal, så nå gleder jeg meg til å treffe gamle og nye kunder i flere sammenhenger og håper de tar turen innom Autostrada på Stoa. Det blir også hyggelig å treffe kunder på idrettsarrangement og på andre arenaer, dette ser jeg veldig fram til.

Det må jo være utrolig greit som daglig leder å ha vært innom så mange ulike arbeidsoppgaver i et bilhus?
-
Jeg forstår nok relativt greit hvilken situasjon de ansatte i ulike roller har, og det tror jeg nok er en fordel å ha med seg inn i rollen som daglig leder, sier Espen.

Hvorfor Autostrada Arendal?
- Det er en veldig fremoverlent eier i Autostrada, og det setter jeg stor pris på, de er skikkelig spenstige og er ikke redde for å satse. Vi kommer nok til å satse enda mer på bruktbil fremover og i tillegg få solgt enda flere nybiler, forteller Espen.
- Volvo er jo et bilmerke som har fremgang i Norge, leverer god kvalitet og god kundeservice, og det er alltid spennende å få jobbe tett på slike bilmerker!

Nå kommer jo også Volvo med elbil, hva tenker du om XC40 Recharge?
- Det er nok en stor fordel at den kommer med firehjulstrekk, for det er det mange kunder som ønsker seg, hengerfeste og god plass er også store pluss for XC40 Recharge, så vi gleder oss til å begynne å selge den, sier Espen.

Er det noe du ønsker å fokusere på som daglig leder?
- Jeg ønsker å skape et hyggelig og sosialt sted der man kan svinge innom for en hyggelig bilprat og en kopp kaffe om man er i området, at man ikke skal tenke at man bare kan komme innom dersom man skal kjøpe bil eller ha service på bilen, sier Espen.