Opel Ampera-e på lager

Hans Vidar Levinsen - Agderposten Medier

Hos Auto-Car i Arendal kan du nå få tak i Opel Ampera-e – levert på dagen, og med en ekstra hyggelig pris, der alt som før var ekstrautstyr nå er inkludert, til og med 17’’ vinterhjul og metallisk lakk er med i prisen på 369 900 kroner.

God rekkevidde
Batteripakken på Opel Ampera-e er på 60 kWt, noe som gir en rekkevidde etter WLTP-målestandarden på 423 km med blandet kjøring.
Nå er det en ganske direkte sammenheng mellom størrelse på batteripakke og antall hestekrefter man kan få ut av batteriene. På en Opel Ampera-e er det snakk om friske 204hk. Denne kjøreopplevelsen bør prøves!

Noe av alt det inkluderte utstyret
Skinnseter og BOSE lydanlegg hever opplevelsen, og et svært godt skinnratt som også er oppvarmet likeså, usedvanlig komfortabelt på kalde dager! Rattet og setet har rikelig med justeringsmuligheter slik at man finner en ergonomisk sittestilling.
Den 10,2 tommers store berøringsskjermen har en brukervennlig layout, og viser et klart og tydelig bilde fra ryggekameraet når du rygger. Dersom det skulle være kryssende trafikk bak bilen når du rygger er det varsling for det også.
I hastigheter over 60 km/t har du en filholdeassistent som passer på at du ikke ved et uoppmerksomt øyeblikk forlater kjørefeltet. Ved bruk av blinklys blir denne assistenten informert om at du ønsker å skifte kjørefelt.
Det som nærmest aldri er inkludert som utstyr på en bil er jo vinterhjul og metallisk lakk, men her er det med vinterhjul på 17’’ alufelg og metallisk lakk i prisen.
Rett og slett mye elbil og utstyr for pengene, og du er hjertelig velkommen til Auto-Car for å prøve Opel Ampera-e.