RSA BIL Arendal med nye bilmerker

Hans Vidar Levinsen, Agderposten Medier
På bildet ser du Geir Christoffersen og Øyvind Torjesen ved siden av elbilen Chery Arizzo 5e med duk over. På bilmessa kan du få sett nærmere på denne elbilen som skal ha en elektrisk rekkevidde på om lag 400km.

Mye nytt på gang
Det er lett å merke på daglig leder Rune Jacobsen at det er mye spennende å vente seg i forhold til RSA og nye bilmerker.

RSA er ganske aktive i forhold til potensielle nye merker Rune?

-Ja, RSA er våkne i forhold til å ta inn gode nye merker til Norge, og det er jo ekstra interessant med de merkene som har bygget bilene sine fra grunnen av som elbiler i dagens marked, forteller han.

-Du kan jo tenke deg selv om noen kan levere en SUV som er elbil, laget fra grunnen av. Den blir ganske mye lettere enn de som bare har gjort om en fossilbil til en elbil, og vekt betyr mye for både forbruk og rekkevidde, smiler han.

Nå har vi jo akkurat hørt om Chery, og det er jo ikke så veldig lenge siden dere fikk inn Maxus heller, men det kommer enda flere merker og biler?

-Ja, RSA er helt klart våkne for alt som er gjennomført og bra, så det er liten tvil om at det vil komme importavtaler for flere nye merker i framtiden, forklarer Rune.

-Chery Arrizo 5e er bare en liten start, her kommer det SUV og mye mer elektrisk som markedet i Norge vil ha.

-Vi på RSA BIL i Arendal kommer på ingen måte til å slutte med de bilene som ikke er elbiler, men elbilene kommer i tillegg, forsikrer Rune.

Det høres ut som om framtiden ser spennende ut?

-Ja, her er det bare å glede seg til alt som dukker opp fremover, smiler Rune.