RSA Bil delte ut VGs vinnerbil

Linda Marie Anderstrøm, Agderposten Medier
En rekke VG-lesere har allerede stukket av med flotte premier i VGs konkurranse «Vinn gull med VG» etter å ha lett frem en kode i VGs papiravis som de deretter har sendt på inn på SMS til VG for å delta i trekningen.

Konkurransen arrangeres av VG i samarbeid med Mestergull og RSA BIL, og muligheten til å vinne gullbarrer til en verdi av 1000 kroner eller selve hovedpremien – en bil fra RSA BIL – har skapt enormt engasjement. Hele 500 000 personer var med i trekningen av den splitter nye bilen som Rune Jacobsen til slutt fikk gleden av å dele ut til en ny eier.

Den heldige vinneren som ble trukket ut på lørdag 31. august var Marit Sol Bakkegaard fra Tromøy i Arendal.

Vinnerflaks
Telefonsamtalen fra VG som ville fortelle henne det fantastiske budskapet om at hun hadde vunnet en bil gjorde Marit skeptisk, for det de forsøkte å formidle var omtrent ikke til å tro:

- Jeg har i grunnen aldri vunnet noen ting, jeg, så det var godt at de ikke gav opp! Man ser jo sånne konkurranser flere steder, men tenker jo ikke at en selv skal vinne, forteller hun.

Jan-Christian Walle, kjedesalgssjef i VG er ansvarlig for å kontakte vinnerne av konkurransen, og forteller at han aldri helt vet hva man møter når man ringer folk opp på den måten. Et likhetstrekk ved de fleste av vinnerne som han kontakter er at samtlige har vanskelig for å tro at det han formidler faktisk er sant:

- Nesten alle nevner at de aldri har vunnet noe før. Det sier jo litt om hvor lite nåløyet er, sier han og legger til at med over 500 000 personer som var med i akkurat denne konkurransen så var det virkelig snakk om vinnerflaks på høyt nivå.

- Det er veldig hyggelig å vinne en bil. Og kanskje jeg motiverer andre til å forsøke seg og ta lodd nå? sier Marit smilende.

Takker RSA BIL
På dagen for selve overrekkelsen av vinnerbilen fikk hun stor oppmerksomhet oppmøtte i fra presse, representanter fra VG, RSA BIL og fra Suzuki Norge. Det er god stemning i lokalene hos RSA BIL, og det er ingen tvil om at dette er en svært gledelig begivenhet for samtlige av de fremmøtte.

Fra før hadde Marit hørt historier om RSA Bils gode kundeservice, blant annet om en kar som skulle ha service på bilen, men som i stedet endre opp med å kjøpe en helt ny bil.

I etterkant av vinnerbeskjeden har Marit selv hatt tett dialog med Suzuki-forhandler Rune Jacobsen hos RSA BIL, og hun er så godt fornøyd med oppfølgingen hun har fått at hun takker dem spesielt for hvordan de har tatt imot henne. Som daglig leder setter naturligvis Rune Jacobsen stor pris på de hyggelige tilbakemeldingene fra Marit:

- Det er veldig gøy å høre, vi som jobber her ønsker virkelig å ta godt vare på kunder og bilkjøpere. God service er en viktig del av det å selge bil, sier Jacobsen, og kommenterer til Marit at RSA Bil ser fram til å hjelpe henne videre med bilen.

Jacobsen gitt fra seg mange biler gjennom sin lange karriere i bilbransjen, men aldri tidligere har han kunnet overlevere en bil på akkurat denne måten:

- Det er utvilsomt en veldig spesiell situasjon, utrolig hyggelig og spesielt gøy å få dele ut en bil. Det viser jo at kampanjer og konkurranser faktisk virker. Og så påvirker det alle på en positiv måte – både kunder og ansatte her på verkstedet og i klargjøring er veldig glade for dette, forteller Jacobsen.

Stjerneforhandler
Regionsjef i Suzuki Norge, Simen Wøien Christensen, var tilstede under utdelingen av vinnerbilen og følger opp Marits positive kommentarer om RSA BIL:

- RSA Bil i Arendal er definitivt det vi kaller en stjerneforhandler. I det legger jeg at de leverer strålende resultater, de er kjent for god service, og de er alt i alt svært gode ambassadører for Suzuki, sier han.

Rune Jacobsen setter pris på de rosende ordene fra Suzukis regionsjef, og sier at det er godt å høre at innsatsen blir lagt merke til:

-Vi legger stor vekt på kundeservice her hos oss, og vi har tatt konkrete grep for å bli et naturlig og trygt kontaktpunkt for kundene våre. Her kan vi ikke bare tilby biler for salg og service, men vi tar blant annet også hjulskift, bilvask og kan gi råd og veiledning ansikt til ansikt. Litt personlig service og oppfølging tror jeg folk i dag setter pris på, forteller han.

På tampen skyter regionsjef Christensen inn at Vitaraen som Marit har vunnet er en suveren bil til sørlandske værforhold, med til tide mye vær og mange bratte bakker:

- Den nye 4x4 Suzuki Vitara er den bilen som vi selger mest av hos oss. Det er en flott og praktisk bil, med høy bakkeklaring, mye utstyr og ikke minst den nyeste generasjons 4x4 med innovativ teknologi og fantastiske kjøreegenskaper. En skikkelig flott bil, konkluderer Simen Wøien Christensen.