Rekordmange Ford-nyheter

2015 vil bli et av de travleste årene hva gjelder Ford-lanseringer i selskapets historie.
Blant annet er det for første gang bekreftet at en ny 7-seters Ford Galaxy kommer i salg i løpet av 2. halvår som 5. generasjon av denne modellserien. Andre nykommere i år blir S-MAX, C‑MAX, Grand C-MAX, Vignale Mondeo og sist, men ikke minst nye Ford Mustang som for første gang også skal selges i Europa. Nye Ford Edge vil komme i produksjon sent i 2015, også for første gang til europeiske kunder, men vil først være i Norge i 2016.
I tillegg lanseres i disse dager nye Mondeo. Og den nye Focus-familien vil også bli utvidet tidlig i år med en ny Focus ST og for første gang Focus ST med dieselmotor.
– I 2014 oppnådde vi - gjennom et helt nytt nyttekjøretøysortiment - å øke vår markedsandel på på nyttekjøretøy til 13,6% i 2014 - fra 8,9% i 2013, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge.
– I 2015 ser vi frem til å bygge videre på dette momentet, med denne rekordlange rekken av nye personbiler. Og ikke minst vil firehjulsdrift på flere av disse modellene være avgjørende for vår vekst i Norge, sier han.