Satser på bobil-service

Jens P. Christensen, Agderposten Medier
Bobil-folket er klare for en ny spennende sesong – med fjerne eller nære reisemål. Men før ferieopplevelsene skal nytes må det rullende sommerhuset være ship shape.
Det sørger RSA BIL på Krøgenes for. Der i gården har man plass og kompetanse i massevis for å kunne yte komplett service på bobiler. I det store moderne verkstedet er det solid takhøyde til selv de største bobilene.


– Vi har hatt service på mange bobiler siden vi åpnet vårt anlegg på Krøgenes, men nå har vi giret opp skikkelig og gjort det til et betydelig satsingområde. Under mottoet «Alt løses på en plass» inviterer vi bobileiere til komplett service og et enkelt og trygt bilhold på ett sted, sier daglig leder Rune Jacobsen, som forteller at verkstedet allerede har fått flere nye kunder i bobil-miljøet.

90 prosent Fiat
Servicerådgiver Øyvind Torjesen og kundemottager Trond H. Pettersen forteller at bobil-satsingen er en naturlig utvikling for RSA BIL.
– Over 90 prosent av bobilene er Fiat og vi er som kjent et fullt utrustet Fiat-verksted. Vi har mekanikere som kan Fiat og vi har alt nødvendig utstyr til å utføre komplett service, blant annet det avanserte digitale avlesningsutstyret, sier Pettersen.

Vårsjekk
– Bobilene kjøres normalt ikke så veldig mange kilometer i året. Men det spesielle er at de benyttes veldig aktivt i sommersesongen mens de aller fleste står «på stallen» hele vinterhalvåret. I tillegg til vanlige servicer og reparasjoner, er det mange av bobileierne som vil ha en vårsjekk på bilen før sesongen. Da skifter vi olje og oljefilter, etterfyller væske og sjekker over bilen, sier Torjesen.
– Vårt inntrykk er at bobilen er eiernes annet hjem og at de er veldig nøye med at alter i orden. Derfor er vi også svært opptatt av at våre folk er fokusert på at de befinner seg i andres hjem når de utfører jobbene, sier Pettersen.
Hos RSA BIL merker man at bobil-satsingen resulterer i stadig flere kunder.
– Det er selvsagt gledelig. Dette er viktige og positive kunder. Dessuten skaper økt aktivitet arbeidsplasser og god omsetning, sier Rune Jacobsen.
– Vårt verksted utfører alt innen motor, chassis, drivverk og dekk. Dessuten foretar vi service g EU-kontroll, mekaniske reparasjoner, garantiarbeid på bilenheten, glass og frontrutearbeid og naturligvis rens, polering og vask, sier.