VELKOMMEN TIL ÅRETS HAPPENING

Linda Marie Anderstrøm, Agderposten Medier
Bilforhandlerne lover et spektakulær arrangement. Med hele 4500 kvadratmeter viet til ren og skjær bilglede så er alle besøkende garantert en spennende og opplysende bilhelg.
– Det er mange som er veldig interesserte i bil, og bilmessa er en stor møteplass for entusiastene. Her kommer de som skal kjøpe bil, de som nettopp har kjøpt bil, og de som vil se hva de forskjellige forhandlerne har å tilby av modeller, forteller Dag Rekdal, som er sekretær i Aust-Agder Bilbransjeforening.

Engasjerte bilforhandlere
Og her kan de besøkende finne bilmodeller for enhver smak, og for de som ikke vet helt hva de vil ha så er dette en helt unik anledning til å bli litt klokere når det gjelder valg av biltype. Bilforhandlerne vil stille ut både spennende nyheter og kjente klassikere og er som alltid fulle av engasjement når de nå får anledning til å samles til to dager med bilprat.

Og Rekdal er trygg på at de som tar turen innom bilmessa kommer til å bli godt fornøyde:

– Hovedhensikten med bilmessa er å vise de nyeste bilmodellene og den nyeste teknologien til de besøkende. Samtidig ønsker vi at dette skal være en hyggelig folkefest i Arendal.

Premierer
Hvert år er det stor spenning når premierebilene skal avdukes, og i år er det en rekke spennende nyheter som skal presenteres. Forhandlerne holder kortene tett til brystet helt frem til teppefall lørdag formiddag, og bygger dermed opp voldsom forventning hos alle som har et øye på utviklingen i bilmarkedet.

Det går utrolig fort med utviklingen i teknologi så vel som med design for tiden, så at det er stor interesse for hva de ulike merkene holder på med er veldig forståelig.

Trollbil
Et helt spesielt høydepunkt i år er den unike Trollbilen VDN 1156 som stilles ut på messa.

– Det er utrolig spennende med Trollbilen. Det er en helt unik mulighet til å se en sjelden perle i norsk bilhistorie med egne øyne, sier Rekdal entusiastisk.

Historien om den skinnende hvite bilen er utvilsomt til å la seg trollbinde av, og for de som gjerne vil lære mer om bilen lønner det seg å ta en tur innom standen på messa. Der vil du i tillegg til å kunne ta bilen i nærmere øyesyn også ha sjansen til å vinne en bok som inneholder hele den fascinerende historien.

Fart og spenning med Arendal Titans basketball
Ja, du leste riktig, det blir basketball også. For selv om bilene er hovedattraksjon på bilmessa så har Rekdal og messekomiteen mange flere godbiter å lokke med.

For første gang er i år basketballklubben Arendal Titans med på messa, med et bidrag som er av den aktive sorten. I en egen avdeling i messehallen kan besøkende få prøve seg på ulike grener og aktiviteter av ballsporten, og man kan bli inspirert av å se kule triks utført av Titans-spillere som er på plass hele helgen.

På programmet står blant annet en skytekonkurranse med flotte premier, garantert noe å forsøke seg på for den som liker fart og spenning.

Velkommen til to morsomme dager for alle som er glade i bil!