Denne bilen er solgt

Kia E-Niro

Informasjon

Vi selger nå vår demobil KIA e-Niro Exclusive.

KIA e-Niro er en liten familiebil med lang rekkevidde. Denne crossoveren er romslig bil i forhold til andre i klassen. Godt bagasjerom og plass til barneseter i baksetet. Bilen kan ta hele 100 kg taklast og man kan trekke en liten henger med tillat totalvekt på 300kg. Som totalpakke så er det ikke mange biler i denne prisklassen som kan måle seg.

Når det gjelder rekkevidde så er det WLTP måltallet på 455 Km.
Men dette er en bil vi har lang erfaring med nå og på blandet kjøring så kjører man enkelt over 500 km om sommeren og 400 km når det er rundt nullføre.
På motorvei så så kjører vi selv denne bilen ca 380 km om sommeren og ca 320 km når det er kaldere i været.

Bilen står leveringsklar ute sammen med våre andre bruktbiler.
Våre bruktbiler kan besiktiges ute hele døgnet.

Denne bilen har den høyeste utstyrsvarianten, Exclusive utstyrsnivå. Dette er våre best utstyrte biler og for deg som ønsker mye utstyr og er opptatt av komfort og høy grad av kjøresikkerhet.

Denne bilen har Adaptiv cruise control. Dette er veldig behagelig på lange turer og under køkjøring. Bilen din holder automatisk avstand til bilen foran deg via en radarsensor. Hvis det er nødvendig trår systemet til helt til bilen står helt stille.

Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.

Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autoristert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Arendal
Detaljer

battery_capacity:
64
Karosseri:
Kombi 5-dørs
Plassering:
Norge
car_model_make_dealer:
true
chassis_number:
KNACC81GFM5066596
Forhandler:
Merkeforhandler
Dører:
5
driving_range:
455
exchange_policy:
true
Farge:
Svart
Fargetype:
Aurora Black Pearl.
1. gang reg:
18.06.2021
Interiør:
Svart
Merke:
Kia
max_trailer_weight:
300
member_of_nbf:
true
Km.stand:
3600 km
Modell:
E-Niro
Modell spec:
Exclusive - DEMO -
Eiere:
1
provider_id:
447754483
Avgiftsklasse:
Personbil
Reg. nr:
EC50123
Salgsform:
Bruktbil til salgs
Antall seter:
5
service_plan_followed:
true
Girkasse:
Automat
transmission_specification:
automatic
Bagasjerom størrelse:
451 l
Garanti:
Kia Nybilgaranti
Garanti inntil:
150000 km
Varighet garanti:
78 mnd
warranty_summary:
Kia Nybilgaranti (78 mnd / 150 000 km)
Hjuldrift:
Forhjulsdrift
Årsmodell:
2021

Motor

Effekt
204 hk
Drivstoff
Elektrisitet

Utstyr

2 Sonet Automatisk Klima, ABS, ABS bremser, Adaptiv cruisekontroll, Aluminiumsfelger, Andriod Auto, Antispinn, Apple Carplay, Automatgir, Automatisk blendfritt speil, Automatisk klimaanlegg, Beltevarsler, Blind Spot Assist, Bluetooth, Dekktrykksensor (TPMS), Delte bakseter, El Justerbare Speil, El. Innfellbare Speil, Elektriske speil, Elektriske vindusheiser, Elektronisk bremsekraftfordeler, Fjernlysassistent, Høydejusterbare frontlys, Høydejusterbart ratt, Isofix barnesetefesting, JBL lydsystem, Kjørecomputer, Klimaanlegg med flere soner, Kollisjonsputer, Konstant fartsholder, Lakkerte støtfangere, Lakkerte utvendige speil, Lengdejusterbart ratt, Memory sete, Multifunksjonsratt, Navigasjon, Navigasjonssystem, Nedfellbare bakseter, Nødbremseforsterker, Oppvarmede seter bak, Oppvarmet speil, Parkeringsensor bak, Parkeringsensor foran, Pearl Lakk, Pollenfilter, Regnsensor, Ryggekamera, Sentrallås, Smart Key, Sommerhjul, Stabilitetssystem antiskrens, Startsperre, Tonede ruter, Trådløs ladeplate telefon, Tåkelys foran, USB, Varme i seter, Ventilerte seter, Vinterhjul,

Pris

Pris eks. omreg:
389 000 NOK
Total pris:
389 000 NOK

Forhandler

BERTEL O. STEEN AGDER AS
Bryggeriveien 5
4848, Arendal,
Norge
Bertel O. Steen Agder AS avd Arendal org.nr. 913206150
+47 37 06 20 60
[email protected]
https://www.bos.no/personbil/bruktbil/