Denne bilen er solgt

Kia Niro

Informasjon

Nye KIA Niro Plug-in Hybrid !
Active Pluss - Godt utstyrt bil med tilhengerfeste.

Bilen har nybilgaranti frem til januar 2030 !

KIA Niro har vørt en godt likt bil de siste 7 årene og har hatt utallige fornøyde eierer. Når denne nå har kommet i en ny og kraftig forbedret utgave så sier det seg selv at dette kommer til å bli en populær bil. Bilen inviterer til god kjøreglede og har et mye lavere støybilde en forgjengeren.

Dette er en bil som må prøves og oppleves.

Bilen er helt ny og har fått et nytt og moderne design, samt masse mer utstyr. Kia Niro har blitt større, noe man merker i baksetet og i bagasjerommet. Dette er en bil man kjører opp mot 65 km elektrisk før den går over til vanlig hybridmodus. Denne bilen er veldig gjerrig på drivstoff også om man velger å ikke lade. Her får man så rimelige driftsutgifter som mulig uten å gå over til fullelektrisk.

Bilen selges komplett med 2 sett hjul, avtagbart tilhengerfeste, gummimatter og ladekabler.

Denne bilen har Active utstyrsnivå. Dette er godt utstyrte biler og for deg som ønsker mye utstyr og er opptatt av komfort og høy grad av kjøresikkerhet.

Denne bilen har Adaptiv cruise control. Dette er veldig behagelig på lange turer og under køkjøring. Bilen din holder automatisk avstand til bilen foran deg via en radarsensor. Hvis det er nødvendig trår systemet til helt til bilen står helt stille.

Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.

HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Bertel O. Steen Agder AS avd Arendal org.nr. 913206150

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Arendal
1,6 Plug-in Hybrid Active Pluss - Tilhengerfeste -

Detaljer

Karosseri:
Kombi 5-dørs
Plassering:
Norge
car_model_make_dealer:
true
Field 'output_1' doesn't have a default value
SELECT id,input,output_1 AS output FROM language_translations_public WHERE input='car_service_history' LIMIT 1