Denne bilen er solgt

Kia Soul

Informasjon

Selger nå en godt utstyrt KIA e-Soul Exclusive med takluke.

Bilen har i tillegg vindavisere på vinduene og panseret. Det er også montert en kraftig ledbar som ekstralys i front.

KIA e-Soul er en innholdsrik bil med masse plass innvendig. Dette er storselgeren til KIA i mange år og noe kundene trekker frem er god bakkeklaring og høy førerpossjon der man har god oversikt i trafikkbildet. Denne bilen gir god kjøreglede med sine 204 HK og lange rekkevidde.

WLTP rekkevidde på denne bilen er 452 km. Og etter vår erfaring så kjører du denne over 500 km på blandet kjøring om sommeren og opp mot 400 km på vinteren. På Motorvei vil man kunne kjøre 380-400 på sommeren og 320-340 når det er kaldere i været. Vi gjør oppmerksom på at rekkevidde så er det mange faktorer som spiller inn. Kjørestil, temperatur, hastighet og veibane er blandt slike faktorer som kan gjøre rekkevidden lengre eller kortere.

Siste service på denne bilen var 22.04.2022

Denne bilen har den høyeste utstyrsvarianten, Exclusive utstyrsnivå. Dette er våre best utstyrte biler og for deg som ønsker mye utstyr og er opptatt av komfort og høy grad av kjøresikkerhet.

Denne bilen har ryggekamera. Med et ryggekamera installert får du lettere oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

Denne bilen har Adaptiv cruise control. Dette er veldig behagelig på lange turer og under køkjøring. Bilen din holder automatisk avstand til bilen foran deg via en radarsensor. Hvis det er nødvendig trår systemet til helt til bilen står helt stille.

Denne bilen har navigasjon som guider bilføreren ved hjelp av et elektronisk kart. Med stemmehenvisning og med visuelle symboler på skjerm, hvor raskeste, eller korteste vei er til forhåndsvalgt destinasjon.

HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Bertel O. Steen Agder AS avd Arendal org.nr. 913206150

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen ArendalDetaljer

Karosseri:
Kombi 5-dørs
Plassering:
Norge
car_model_make_dealer:
true
Field 'output_1' doesn't have a default value
SELECT id,input,output_1 AS output FROM language_translations_public WHERE input='car_service_history' LIMIT 1